- Ljubljana airport landingsrechten

Ljubljana landingsrechten


Bij een bezoek aan Slovenië met het vliegtuig, zal je landt op de belangrijkste internationale luchthaven van Slovenië - Ljubljana of in het Sloveens aerodrom Jožeta Pučnika Brnik . Als je niet hebben geregeld transfer naar uw bestemming , zijn er een paar opties beschikbaar . De snelste is om taxi gestationeerd recht tegenover de uitgang van de luchthaven gebouw te nemen . Natuurlijk zoals overal op de wereld deze manier van reizen is de meest kostbare . Dat taxi naar de hoofdstad Ljubljana, op ongeveer 25 km afstand kost je zo'n 40 eur.Much goedkoper zijn lage kosten taxibedrijven zoals Taksi Legende die beiden vaste prijs 25 eur naar Ljubljana stad. Probleem is alleen dat je nodig hebt om ze prebook anders kom je ongeveer 20 minuten wachten op de taxi , dat is niet iets wat je wilt na een lange vlucht .

 

 

Nog goedkoper zijn shuttle bedrijven staan op parkeerplaats aan de overkant van de belangrijkste terminal . Ze bieden transfer naar de hoofdstad Ljubljana voor 8-9 eur , wat is een eerlijke prijs speciaal omdat een aantal van de bedrijven bieden van deur tot deur service voor vaste prijs . Natuurlijk is er nu een , maar van binnen, net als altijd . Soms kunt u wachten op uw shuttle voor een vol uur en als je reist in gezelschap van twee andere is het goedkoper om goedkope taxi te reserveren voor 20 eur . Dat kost u minder en chauffeur wacht op u in voor de uitgang , met uw naam op plankje , klaar om te gaan .

 

 

 

Derde optie is het openbaar vervoer . Er is geen trein vanaf de luchthaven , maar de bus . Bus rijdt regulary vanaf 05:00 uur in de ochtend tot 20:00 uur elk heel uur . Ticket naar Ljubljana kost je 4,5 euro en yourney ongeveer 45 minutes.Tickets worden op de bus gekocht , alle bussen zijn schoon en veilig . Persoonlijk gecontroleerd :)

 

Wat je gona kiezen mensen in Slovenië zijn altijd vriendelijk ook chauffeurs. In Slovenië is er niet zoiets als verplichte tip . De gewoonte is echter om een fooi op ongeveer 10 % en kijk in de ogen bij het praten of de hand schudden . Dat is iets Slovenen veel aandacht besteden . Niet kijken in de ogen van je tegenhanger betekent dat je niet eerlijk. Eerlijkheid en de natuur is iets wat mensen in dit kleine , maar ongelooflijk mooie land waarde het meest.

Ljubljana airport landingsrechten January-21-2014
Ljubljana landingsrechten
Bij een bezoek aan Slovenië met het vliegtuig, zal je landt op de belangrijkste internationale luchthaven van Slovenië - Ljubljana of in het Sloveens aerodrom Jožeta Pučnika Brnik . Als je niet hebben geregeld transfer naar uw bestemming , zijn er een paar opties beschikbaar . De snelste is om taxi gestationeerd recht tegenover de uitgang van de luchthaven gebouw te nemen . Natuurlijk zoals overal op de wereld deze manier van reizen is de meest kostbare . Dat taxi naar de hoofdstad Ljubljana, op ongeveer 25 km afstand kost je zo'n 40 eur.Much goedkoper zijn lage kosten taxibedrijven zoals Taksi Legende die beiden vaste prijs 25 eur naar Ljubljana stad. Probleem is alleen dat je nodig hebt om ze prebook anders kom je ongeveer 20 minuten wachten
Read more...

Airport Ljubljana landing January-21-2014
Ljubljana airport landing
When visiting Slovenia by  plane, you will land on Slovenia´s main international airport - Ljubljana or in Slovenian aerodrom Jožeta Pučnika Brnik. If you don´t have arranged transfer to your destination, there are a few options available. The quickest is to take taxi stationed right in front of the exit from airport building. Of course like everywhere on the world this way of traveling is the most costly. That taxi to the capitol Ljubljana, which is some 25 km away will cost you some 40 eur.Much cheaper are low cost taxi companies like Tak
Read more...

an image
TAXI LEGENDS - get airport taxi transfer - get price and order - airport Ljubljana
 
 
1210
airport ljubljana

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
LJUBLJANA LUCHTHAVEN TAXI LEGEND Company